Αρχική arrow Υπηρεσίες Διαδικτύου arrow Στατική Ιστοσελίδα

Στατική ιστοσελίδα

Ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να προβληθείτε στο διαδίκτυο είναι ο σχεδιασμός μιας στατικής ιστοσελίδας. Συνίσταται για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες ή ακόμη και εταιρίες που θέλουν μια αξιοπρεπή παρουσία στο διαδίκτυο με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το περιεχόμενο μια τέτοιας ιστοσελίδας θα μπορούσε να έχει πληροφορίες που αφορούν την ίδια την εταιρία και το ιστορικό της καθώς επίσης τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Θα μπορούσε ακόμη να περιλαμβάνει εικόνες, μουσική, κινούμενα γραφικά αλλά και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσε ο επισκέπτης να επικοινωνήσει μαζί σας δίνοντάς του ακόμη και την δυνατότητα  αποστολής email μέσα από την ίδια σας την ιστοσελίδα.

Ο όρος "στατική ιστοσελίδα " λοιπόν δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχετε να κάνετε με μια άκομψη και χωρίς κίνηση σελίδα αλλά στο γεγονός ότι τα περιεχόμενα που προβάλλονται μέσα από αυτή είναι προδιαγεγραμμένα και δεν είναι άλλα από αυτά που  εσείς θα επιλέξετε να φαίνονται!

Αν λοιπόν οι πληροφορίες που φιλοξενείτε στην σελίδα σας δεν χρήζουν συχνής ανανέωσης, τότε η κατασκευή μιας στατικής ιστοσελίδας μπορεί να αποτελέσει το πρώτο σας βήμα στον κόσμο του διαδικτύου.

Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020

Η WebSign είναι σε θέση να φιλοξενήσει (hosting)την ιστοσελίδα σας σε δικούς της server σε ανταγωνιστικές τιμές

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

slogan-web

Δημοσκοπήσεις

Σε τι είδους ιστοσελίδα προβάλετε την επιχείρηση σας?

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 12 επισκέπτες σε σύνδεση